Zoeken naar huurwoningen

huurwoningen
 
huurwoningen - Een gedeelte van een achtertuin in De Meern aangelegd.
Gebruik gemaakt van aanwezige bestratingsmaterialen. De tuin opnieuw ingedeeld met paden, terrassen, een nieuw gazon en een overdekte zitplek met berging. Achtertuin met schaduw overkapping. Moderne strakke achtertuin aangelegd in Montfoort. Er zijn o.a. onderstaande materialen gebruikt: Nesling schaduwdoek overkapping in een frame van hardhouten palen; Dorset Paving tegels in combinatie met Uiverstone klinkers; Classico block 45x125x125, cm kleur zwart t.b.v. In Breukelen een voortuin geheel gerenoveerd. Wat een verschil. Er is gebruik gemaakt van de aanwezige klinkers in het pad rondom. In de gehele tuin is vervolgens Gravel-fix platen verwerkt met hierop werfgrind 8-16mm. Hierbij foto's' van een 5-tal verschillende projecten. Een moderne kliko-standplaats; Een grindschutting met composiet poortdeur in aluminum frame; Een beschut zitgedeelte met openhaard; Een blokhut met luifel; Voortuin met verhoogde borderbakken. 1 2 Volgende. Regio's' waar wij actief zijn. Hovenier Vleuterweide, Hovenier vleuten, Hovenier De meern, Hovenier Harmelen, Hovenier Leidsche Rijn, Hovenier woerden, Hovenier IJsselstein, Hovenier nieuwegein, Hovenier Maarssen, Hovenier Montfoort, Hovenier Utrecht. Neem contact met mij op. Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sociale huurwoningen Gemeente Olen.
maandag van 17.00 tot 19.00 uur. dinsdag, woensdag en vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur. Openingsuren in Olen.: maandag en donderdag van 9.00 tot 12.00 uur. Intern huurreglement De Woonbrug pdf. Lokaal toewijzingsreglement sociale huurwoningen pdf. sociale huisvestingsmaatschappij De Woonbrug. Lees meer
Gemeentelijke totaalrenovatiebonus voor huurwoningen Gemeente Balen.
Hiermee wil het gemeentebestuur het aanbod aan kwaliteitsvolle en energiezuinige betaalbare huurwoningen in Balen verhogen. Er bestaan heel wat subsidies voor energiebesparende maatregelen, maar huurwoningen vallen hierbij meestal uit de boot. Om eigenaars van huurwoningen te overhalen om energiebesparende ingrepen uit te voeren, kunnen zij van 1 juni 2020 t.e.m. meer informatie
14.117 huurwoningen gevonden.
Nieuwste aanbod koop Nieuwste aanbod huur Vakantiehuis kopen Huurwoningen Rotterdam Huis kopen Amsterdam Koopwoningen Den Haag Huren in Maastricht Huis kopen Rotterdam Te Koop Maastricht Te Koop Utrecht Huren in Breda Huis kopen Groningen Huis kopen Almere. 14.117 huurwoningen gevonden.
Conformiteitsattest huurwoningen Gemeente Lint.
Het geeft aan of de woning voldoet aan de gewenste veiligheid en gezondheidsnormen van de Vlaamse Wooncode. De verhuurder kan met een conformiteitsattest aantonen dat zijn woning geschikt of bewoonbaar is. Het is een kwaliteitslabel dat je kan voorleggen aan de huurder bij de start van de huurovereenkomst.
Huur en isolatiepremie is ideaal voor huurwoningen EMIS.
Fluitje van een cent; een campagne rond de huur en isolatiepremie, en dit samen met het Vlaams Energieagentschap en distributienetbeheerder Fluvius. Enkele jaren geleden werd deze premie in het leven geroepen om de slechte kwaliteit en energie-efficiëntie van huurwoningen op te krikken.
Huurwoningen voor kwetsbare groepen Bond Beter Leefmilieu.
Van leegstaand pand tot betaalbaar huurhuis. Door leegstaande, onderbenutte of te verbouwen panden te renoveren tot kwalitatieve en betaalbare huurwoningen, creëren we samen met de coöperatieve vennootschap Het Pandschap niet alleen een thuis voor kwetsbare groepen, we vermijden ook leegstand en speculatie van grote projectontwikkelaars.
Kwaliteitslabel voor huurwoningen Harelbeke.
Dienstverlening en bestuur. Kwaliteitslabel voor huurwoningen. Kwaliteitslabel voor huurwoningen. Aan een kwaliteitslabel herken je direct een goede huurwoning! De woning beschikt over een conformiteitsattest met maximaal 5 resterende strafpunten. De woning beschikt in alle woonlokalen leefruimte, keuken en slaapkamers en alle sanitaire ruimtes badkamer en toilet over minstens dubbele beglazing.
Menen verplicht conformiteitsattest voor huurwoningen vanaf volgend jaar Menen hln.be. Weer. Zoek. Sluit. Menu. Sluit. Weer. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Volledig scherm. Volledig scherm. Play. Play. Play. Facebook. Quote. Pijl
De stad wil op die manier huisjesmelkers tegengaan en huurders in Menen een basiskwaliteit en comfort bieden. Tegen 2025 moeten alle huurwoningen in Menen te beschikken over een conformiteitsattest, zegt schepen van Wonen Renaat Vandenbulcke N-VA. Alexander Haezebrouck 15-12-20, 1743: Laatste update: 2154.:
Verplicht conformiteitsattest huurwoningen Halle Woonwinkel Zennevallei.
Vanaf 1 januari 2024 voor huurwoningen van 30 jaar en ouder bouwjaar van 1994 en ouder.; Vanaf 1 januari 2026 voor alle huurwoningen. Indien de woning niet beschikt over een geldig conformiteitsattest in de gevallen waar dit verplicht is zal er een belasting worden gevestigd.
Lokaal kwaliteitslabel voor huurwoningen Menen, waar je thuiskomt.
Woningen met een kwaliteitslabel A worden gepubliceerd op de lijst gezonde huurwoningen op de website van de stad. Woningen met een label A worden vrijgesteld van de retributie van 62.50. Hier vindt u een lijst van gezonde huurwoningen in Menen die een kwaliteitslabel A ontvangen hebben.
Gemeentelijk toewijsreglement sociale huurwoningen Gemeente Rumst.
Gemeentelijk toewijsreglement sociale huurwoningen. De gemeente Rumst heeft een lokaal toewijzingsreglement voor de toewijzing van sociale huurwoningen. Naast de wettelijke voorrangsregels voor de toewijzing van een sociale huurwoning, heeft de gemeente een voorrang ingebouwd voor mensen met lokale binding in cascade op te maken.
Welke huurwoningen zijn er? Cnuz.
Informatie over onderhoud en herstellingen. Informatiefolder bij inschrijving. Alle kantoren zijn momenteel gesloten. Waar heeft Cnuz sociale huurwoningen? Home Kandidaat huurder Welke huurwoningen zijn er? Waar heeft Cnuz sociale huurwoningen? Menegaard 60 61, 3300 Tienen e. 016 82 27 27.

Contacteer ons